miercuri, 12 iunie 2013

Skin care routine- Paula's Choice

Hello, sweethearts ! ♥


Va povesteam acum mai bine de o saptamana despre cum voi incepe o noua rutina de ingrijire a tenului bazata ,in principal, pe produsele mult discutate de la Paula's Choice.

In primul rand, pentru cele care nu ati aflat inca despre cine,cum si cu ce se ocupa aceasta doamna  Paula [;))] de pe alte bloguri sau diferite alte surse,am sa va "luminez" eu in cateva cuvinte.

Paula Begoun, pe numele ei, mai este cunoscuta ca si "The Cosmetics Cop",fiind autoare a 20 de carti best seller despre skin care si hair care. Deasemenea,ea este fondatoarea "Paula's Choice " ,brand din ce in ce mai cunoscut si mai iubit de femeile(si nu numai) din lumea intreaga.
Produsele ei sunt special gandite sa ofere tenului nostru exact ceea ce are nevoie fara a fi bombardate cu iritanti, alcool si alte ingrediente nocive.


Acum ca stiti in mare cum stau lucrurile cu aceste produse, am sa trec la povestea mea.
Ei bine, din adolescenta si pana in prezent m-am confruntat cu diferite probleme ale tenului: acnee de la stadiul cel mai usor pana la cel mai grav,pete post acnee si cicatricile acestora, exces de sebum,etc.

Cand,destul de pasionata si de determinata, m-am apucat sa citesc tot mai multe depre ingrijirea corecta a tenului si cele mai bune produse de pe piata, m-am lovit de un blog special pe care vi-l recomand cu caldura: Georgia's Mirror! Am studiat cu atentie fiecare articol dedicat al acestui blog, am invatat lucruri importante si in final mi-am luat inima in dinti, si speriata cumva de reactia pe care ar putea-o avea, am cerut ajutorul Georgianei.
Surprinsa ca exista astfel de oameni, Georgiana mi-a explicat nu numai ce trebuie sa fac, ce produse mi-ar folosi ,ci mi-a creat si o rutina de ingrijire pe pasi dintre cele mai bune.
Pe calea aceasta, vreau sa-i multumesc inca o data pentru amabilitate si rabdare si mai ales pentru toate sfaturile nepretuite pe care mi le-a oferit.


Datele problemei suna cam asa:
-ten gras(si cand spun gras,inseamna foarte gras)
-pori extradilatati
-puncte negre
-pete post acnee

Sa trecem la rutina propriu zisa care pentru inceput este una simpla dar sper eu, eficienta:




DIMINEATA:

  1. Curatarea tenului cu un gel bland si bine formulat - Eucerin
  2. Factor de protectie 30- KineSys











SEARA:

  1. Curatarea tenului de machiaj cu demachiantul Balea Med Ultra Sensitive
  2. Urmata de curatarea cu gelul Eucerin
  3. Apoi o seara da una nu, aplic pe ten exfoliantul lichid BHA 2% de la Paula's Choice
  4. Dupa 20 de minute de la aplicarea  BHA-ului , urmez cu crema hidratanta Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel tot de la PC sau in zilele in care nu aplic BHA ,trec direct la crema.




Produsele  folosite le puteti comanda de pe siteul Paula's Choice ,respectiv iHerb si sunt relativ scumpe , insa din experienta fetelor si toate lucrurile pozitive citite despre ele ,sunt sigura ca merita banii.

Eu mi-am inceput rutina  pe data de 28 mai, si va voi prezenta evolutia tenului la fiecare luna ce se va scurge.
Deocamdata, pot sa spun ca sunt foarte incantata de gelul Eucerin  care este foarte delicat cu pielea, si de crema  hidratanta  ce lasa tenul mat si imi pare ca micsoreaza si porii.




Astept mai jos parerile voastre despre oricare dintre produsele pe care le-ati folosit de mai sus, sau despre produse ce nu se regasesc in postare dar v-au ajutat in ingrijirea tenului.



Voi ce parere aveti?  Este important sa va respectati tenul si sa-l ingrijiti corespunzator?



8 comentarii:

  1. Nu am folosit nimic de mai sus si nici nu iti pot recomanda ceva foarte bun asa ca ma abtin. Am intrat in posesia unei lotiuni KMF, bine formulata si in cantitate mai mare decat KineSys. Pe viitor planuiesc sa comand gelul de la Eucerin si posibil demachiantul Balea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu trebuia sa cumpar tot KMF insa nu era pe stoc si am luat-o pe aceasta,totusi sunt in dubii in ceea ce o priveste pentru ca simt ca imi ingrasa tenul si am avut si cateva cosulete acum cateva zile si pe ea o banuiesc:D

      Ștergere
  2. Abia astept sa aflu ce rezultate vei obtine! :D
    Ma bucur tare mult ca ti-au fost utile sfaturile mele si oricand ai nevoie de unul, nu ezita sa imi scrii! :) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc inca o data pentru tot,cu siguranta voi apela mereu la cunostintele tale! te pup si multumesc pentru vizita:*

      Ștergere
  3. Cu gelul de la Eucerin nu m-am inteles absolut deloc, imi usca tenul dupa ce-l foloseam (n-am inteles de ce, dar probabil ca era ceva ce nu ii placea tenului meu), acum il folosesc pentru spalarea pensulelor :D Am avut si eu gelul de la PC, nu mi-a placut, bine, eu l-am avut pe cel vechi, am observat ca i-au schimbat si cateva ingrediente acum de cand are si un nou ambalaj. BHA-ul a fost absolut minunat, cel mai bun produs pe care l-am folosit, trebuie sa imi mai cumpar si eu unul :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!
    Experienta mea cu PC a fost una urata, m-am ales cu multe cosuri in urma folosirii bha 2% lichid si tonerului Skin Balancing. Din pacate am apucat sa comand setul Skin Balancing complet din US pana sa imi dau seama ca nu mi se potriveste (aveam produse comandate de la Corina Allan dinainte), iar acum nu am ce face cu el. Am platit 116$ pe el, acum am vazut ca l-au facut 127$. Daca cineva il vrea, este nedesfacut, l-am primit in august, il dau cu 100$, mai las daca e nevoie, ca nu am ce face cu el. Va las adresa de mail : viobarbu@yahoo.com 0756333781

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!
    Am si eu cateva produse PC din America pe care doresc sa le dau, le-am primit cadou, dar eu nu folosesc, sunt fan Dessert Essence: Skin Balancing Pore-Reducing Toner, Skin Perfecting 2% BHA liquid, Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense spf30, Barely There spf 30. Le dau cu 200 Ron pe toate. 0747434422 boiciuc.maria@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did
    you hire someone to do it for you? Plz respond as I'm looking to design my own blog and would like
    to know where u got this from. kudos

    my page ... essence of argan

    RăspundețiȘtergere