marți, 25 iunie 2013

Ce produse pentru ten alegem vara?

Hello, sweethearts ! ♥




E cald si la voi , asa-i?

Stiu, stiu cum e.. aer irespirabil, praf, canicula in toata regula.
Mai avem putin si scapam de sesiunea/bacul  care ne aprind si mai tare si sarim direct in apele Marii Negre, care ne-asteapta ca in fiecare an!

Toate frumoase, dar ce purtam noi pe caldurile acestea?
Nu ma refer la partea vestimentara, pentru ca stiu ca multe dintre voi o stapaniti poate mai bine decat mine, ci la produsele pe care ar trebui sa le purtam vara aceasta pe ten.

Stiu ca nu strica recomandari in plus , asa ca ,pornim la drum.


HIDRATARE- este cald si foarte cald afara, insa nu trebuie sa neglijam acest pas. Alegeti mereu creme oil-free,sub forma de gel cu formula usoara pentru a evita ingrasarea tenului peste zi.



PROTECTIE SOLARA- Cautati cele mai bine formulate creme ,cu factor cat mai ridicat,preferabil pentru aceasta perioada a anului este FPS 50+  .
Este foarte important sa ne protejam tenul de razele nocive ale soarelui, pentru e evita aparitia petelor si arsurilor pe piele. Acelasi lucru se aplica si pentru restul corpului.


ACOPERIRE- sunt de evitat fondurile de ten pe timpul verii, pentru ca pot deveni greu de purtat, in combinatie cu praful pot bloca porii.
 In avantajul nostru vin insa BB cream-urile, pe care cu siguranta le-ati incercat si care ofera atat acoperire cat si hidratare si ajuta la uniformizarea tenului,lasand pielea sa respire . Un alt avantaj al acestor produse este faptul ca majoritatea dintre ele vin cu un SPF 10- 18, deloc de neglijat.



PUDRA- daca aveti tenul gras si este necesara aplicarea de pudra dupa machiaj,alegeti pudra libera fina in favoarea celei compacte pentru un look natural. Optati daca aveti oportunitatea , pentru o pudra cu SPF.


RIMEL- pleoape uleioase sau plimbari la piscina,toate duc la ochii "bosumflati" pe care mascara cursa/intinsa ii provoaca.
Ca sa prevenim acest aspect, putem folosi un rimel rezistent la apa si scapam de griji pentru intreaga zi.


BLUSH/BRONZER- alegeti varientele tip crema pentru aceste produse, pentru un aspect natural si rezistenta prelungita.


Cam atat pentru recomandarile de azi!

Nu uitati sa consumati multe fructe, legume si cel putin 1,5 L de apa pe zi!


Va pup si astept sa-mi spuneti care este produsul vostru preferat pentru vara si daca purtati machiaj sau nu in aceasta perioada!




Bye! ♥


3 comentarii:

  1. Neaparrat protectie solara si minim 2 litri de apa.Sunt de acord

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt total de acord cu aprope toate recomandarile facute, mai putin cu blush-ul crema, dar asta tine de preferintele personale haha :D Apropo de blush-uri: trebuie sa le incerc si eu pe cele crema de la MUA :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Neaparrat protectie solara si minim 2 litri de apa.Sunt de acord
    street fashion

    RăspundețiȘtergere