marți, 27 ianuarie 2015

Valentine's Day | Make-up

Hello, sweethearts ! ♥






A trecut prea multa vreme de cand nu am mai pus un machiaj pe blog, asa-i? Asa-i!

Tocmai din acest motiv, am adunat azi toate pensulele, bureteii si fardurile necesare unui machiaj potrivit pentru ... primul eveniment deosebit care urmeaza. Valentine's Day.

Stiu ca o sa ne iasa pe urechi inimioarele si ingerasii si mai ales cadourile si florile, pe care chiar ne-am saturat sa le primim! NOT.

Asa ca haideti sa pregatim din vreme un look care sa-i dea gata pe ai nostri in seara de Valentine's, in semn de multumire,zic :D .





Machiajul OCHILOR:

Am hotarat sa respect tema si sa folosesc in machiaj nuante de burgundy si  ciocolata.
Am inceput prin a adauga in pliu o nuanta mata de ciocolatiu, am folosit bronzerul din kitul Sleek, pentru a ma ajuta mai tarziu in blenduirea culorilor cat mai uniform.

Dupa ce am creat aceasta umbra, am inceput sa adaug culoare pe pleoape. Din paleta cu 120 de culori am luat cu o pensula sintetica nuanta de burgundy (este foarte usor de gasit, fiind singura de acest fel din paleta) si am inceput sa adaug putin cate putin ,pana am obtinut intensitatea dorita.


Tot din paleta cu 120 de culori am luat un ciocolatiu putin sidefat si am inceput sa blenduiesc culoarea de pe pleoape ,urcand usor in bronzerul din pliu.

Pentru  a da un strop de intensitate, am folosit negru din aceeasi paleta in V-ul extern al ochiului, si l-am blenduit foarte bine in restul machiajului.

Pentru arcada si coltul intern al ochiului am ales o nuanta sidefata de sampanie, iar pentru pleoapa inferioara, acelasi burgundi de pe pleoapa si putin negru in treimea externa.


Pentru a finisa machiajul, am adaugat o linie de tus cu efect cat eye si foarte multa mascara iar sprancenele le-am conturat cu kitul Oriflame







Machiajul FETEI:


Ca baza, am ales fondul de ten Rimmel Lasting Finish 25h si am fixat cu pudra Oriflame din gama The ONE.

Pentru obraz, am folosit kitul Sleek, atat bronzerul cat si iluminatorul.

Pe buze am ales sa port Sleek Matte Me- Birthday Suit









  Aceasta este propunerea mea pentru Valentine's Day! Ce spuneti, va place?

Astept cu drag parerile voastre in comentarii!





Kisses,

C.







8 comentarii: