miercuri, 1 octombrie 2014

Fall Fashion Wishlist

Hello, sweethearts ! ♥



Priveam pe fereastra de dimineata si mi-am dat seama ca aleea din fata casei are ceva diferit. Peste noapte a imbracat cele mai frumoase straie, in culorile minunate ale toamnei. Octombrie e aici.


In cateva clipe, un fir rece de aer a imbracat intreaga incapere , iar mainile-mi cautau rapid patura pufoasa uitata pe coltul canapelei. M-am cuibarit in tesatura moale si am deschis usile sifonierului, gata sa apuc primele haine calduroase pe care le vad. Doar ca intre fustitele colorate si bluzitele vaporoase, nu a mai fost loc pentru asa ceva.

E inceputul unui nou sezon si cu toate stim ca acest lucru nu poate fi marcat mai bine decat prin schimbarea garderobei. Si fie ca nu ne mai plac, nu ne mai vin.. sau nu mai sunt la moda, vom gasi mereu un motiv pentru a inlocui o parte din hainutele din dulap. Si avem nevoie de new cozy stuff, right?


Mergem la shopping? :D

Cu siguranta, intrebare retorica. Eu am in minte o intreaga lista si vreau sa va arat si voua ce-mi vrea inima din noile colectii pentru Toamna-Iarna aparute atat in magazinele fizice cat si cele on-line.


O sa incep cu incaltarile pentru ca anul acesta am atat de multe in wishlist!


  1. Zilele trecute m-am indragostit de aceasta pereche de ghetute din piele de pe BBUp! Sunt superbe,asa-i?
  2. Tot pe BBUp mi-au placut mult si acestea si acestea:

  3. H&M ma tenteaza cu aceasta pereche:


In materie de haine, la Stradivarius e prima oprire. M-am indragostit de o multitudine de cardigane si bluzite, insa cu ardoare imi doresc aceasta jacheta.

Jachetele asimetrice sunt atat de frumoase si potrivite pentru toamna.

Tare mult imi plac nuantele army green si burgundy toamna, in special daca le gasim si in jeans. Asa ca o sa vanez si 2 perechi de jeans in aceste culori.
ex:

Cu aceasta ocazie va invit sa ma urmariti pe Pinterest, unde am colectionat o multime de tinute pentru toamna,perfecte pentru inspiratie.

Kurtmann are sute de modele deosebite pentru acest sezon, insa mie mi-a ramas inima la acest cardigan pufos si colorat si la aceasta camasa usoara si atat de frumoasa. Pe ambele le-am comandat deja si le veti gasi intr-o postare viitoare de tip OOTD.








Pe langa toate acestea, esarfele colorate si cateva oje vor completa (pentru un moment) lista.



Voi ce planuiti sa achizitionati in aceasta toamna? V-a placut ceva in mod special in magazine?



Astept raspunsurile voastre in comentarii si sper ca v-am inspirat pentru viitoarele sesiuni de shopping!


Kisses!





4 comentarii:

  1. Burgundy imi place si mie la hainute <3
    Jacheta de la Stradivarius este superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i ca-i frumoasa? :D
      Deja am pregatit un Fashion Haul si sincer am exagerat cu nuanta asta! Dar e superb burgundy!

      Ștergere
  2. Ghetele de la BB UP sunt super cool!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i! Sunt geniale. Deja le-am primit si pe langa faptul ca sunt superbe si extrem de bine lucrate, sunt si foarte comode! Kisses!:)

      Ștergere