miercuri, 28 mai 2014

Herra Hair Perfume- Review

Hello, sweethearts ! ♥Prin intermediul Sageco Concept, site care comercializeaza mult iubitele Tangle Teezer dar si extensii de par natural , am avut placerea sa testez un produs inedit: parfum pentru par.
Am fost foarte curioasa sa incerc minunea,asa ca am acceptat provocarea! Parfumul  marca HERRA HAIR PERFUME , contine 50 ml si vine intr-un ambalaj extrem de elegant si luxos.
Recipientul este din sticla transparenta cu accente aurii si capac negru mat si se camufleaza perfect intre parfumurile voastre preferate.


Parfumul este imbogatit cu ulei de masline pentru protejarea parului impotriva agresiunilor mediului dar si cu extract din floarea soarelui pentru protectie contra UV.

Pe langa avantejele unui produs care va lasa parul mai sanatos si il protejeaza, aveti si avantajul unui parfum special. Si ce poate fi mai placut decat un par frumos parfumat ?

2-3 spray-uri si we're good to go!
Notele parfumului sunt bergamota italiana, fructele loquat, trandafirul, iasomia albă, mimoză, heliotropul, crinul, vanilia, boabele de tonka, orhideea de la miezul nopţii , lemnul de santal şi moscul.
Pretul parfumului este de 80 de lei si daca sunteti interesate il puteti cumpara de pe Sageco Concept .
V-ar tenta un astfel de produs?


Kisses:*Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu