duminică, 19 octombrie 2014

Night Out Make-up | Dark Smokey

Hello, sweethearts ! ♥M-a lovit inspiratia seara, cum se intampla de obicei in ceea ce priveste partea de make-up de pe blog. Am vrut sa realizez un smokey eye pentru o seara in oras, care sa fie simplu de realizat, soft si sa nu necesite mai mult de 3 nuante de baza.

Exact asta am facut!

Imi cer scuze pentru imaginile de proasta calitate, pozele ce vor sa redea realitatea intr-un machiaj, nu se fac la lumina becului, asta-i clar. Dar cand nu mai ai rabdare pana ziua urmatoare sa-ti pictezi pe pleoape cu pulberile colorate, te supui dorintei, pui mana pe treaba.
Pentru obtinerea acestu machiaj am urmat pasii:  1. Am aplicat primer pe pleoape.
  2. In pliul pleoapei am folosit nuanta -1- din paleta MUA Undressed. Am dispersat culoarea mata fara sa urc prea mult spre sprancene.
  3. Urmatorul pas este aplicarea nuantei -2-(un maro cu irizatii roz si aurii) pe intreaga pleoapa si blenduita in nuanta precedenta, avand grija sa nu existe linii dure.
  4. Pentru a intensifica machiajul am  adaugat nuanta -3-acel negru cu reflexii multicolore, in pliu si in coltul extern al ochiului si am amestecat cu o pensula pufoasa de blending si de aceasta data.
  5. Pentru a ilumina privirea , nuanta -4- aplicata in coltul intern al ochiului a fost perfecta. Am adaugat aceeasi nuanta si pe arcada, cu acelasi scop.
  6. Pe pleoapa inferioara, am aplicat nuanta numarul -2- ,combinata cu nuanta numarul -5-.
  7. Am finalizat cu eyeliner negru peste care am aplicat putin din nuanta -2- pentru a-i da unu efect mai soft; si mai apoi am adaugat mascara intr-un strat generos.


Un ruj Nude, mult bronzer si machiajul este complet!Sper ca va place machiajul, chiar daca pozele nu sunt cele mai reusite!

Va plac nuantele folosite?
Kisses! 

Un comentariu: