sâmbătă, 20 aprilie 2013

Concurs-Castiga noul Toleraine Teint -La Roche Posay!

Hello, sweethearts ! ♥




Va anunt cu mare drag ca in urma participarii mele la concursul organizat de Andreea impreuna cu cei de la La Roche Posay privind ingrijirea corecta a tenului sensibil, am primit sansa de a va bucura si pe voi  cu posibilitatea de a incerca noile fonduri de ten Toleraine Teint!





Fondurile de ten NOU FORMULATE ,va completeaza ritualul de frumusete si ingrijire ,corect, pentru ca nu contin parfum ,iritanti ,parabeni si sunt hipoalergenice si noncomedogenice si special concepute pentru tenurile sensibile!


Toleriane Teint este prima gamă de fond de ten care foloseşte o tehnologie pentru rezistenţa de lungă durată. Tehnologia ELASTOGEL confera texturilor o elasticitate si flexibilitate de neegalat. Rezistenta la suprafata pielii este garantata pentru intreaga zi.




Asadar, daca si voi  sunteti in cautarea fondului de ten minune, care sa va rezolve toate problemele tenului,va invit sa va inscrieti la concurs.


Vor exista 3 castigatoare  care se vor bucura de efectele magice a 3 mini fonduri de ten Toleraine Teint,în varianta şi culoarea aleasă de către voi.

Ce trebuie sa faceti?

  1. In primul rand accesati acest link=> http://goo.gl/2GlWt   si completati formularul cu datele reale
  2. In al doilea rand lasati un comentariu in care sa-mi spuneti  de ce va doriti sa incercati acest fond de ten.

Cele mai interesante raspunsuri vor castiga.

FOARTE IMPORTANT!

Este interzisa participarea pe mai multe bloguri!Aveti dreptul la o singura inscriere!


Concursul se desfasoara in perioada 20- 28 aprilie !



13 comentarii:

  1. imi doresc sa incerc acest fond de ten pt ca folosesc de la aceasta firma de ceva timp si sunt foarte multumita de el. am un ten acneic, sensibil si consider ca produsele la roche-posay sunt cele mai potrivite pt mine.

    https://www.facebook.com/rox.rx.5

    RăspundețiȘtergere
  2. De-a lungul timpului am incercat diferite fonduri de ten,insa din cauza problemei pe care o am si anume acneea,nici unul nu da rezultatul dorit.As vrea ca fondul de ten pe care il folosesc sa ma ajute in mare parte cu acneea si sa reziste aproape o zi intreaga. Imi doresc sa incerc acest fond de ten si de ce nu,sa fie cel pe care il caut de atata timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello! Imi doresc sa castig acest fond de ten pentru ca de la un timp le cam colectionez si in plus il caut pe cel perfect!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu tanjesc dupa varianta spuma a acestui fond de ten. Povestea mea si a fondului de ten a inceput destul de tarziu, cam in al doilea an de facultate, pentru ca pana atunci pur si simplu nu mi se parea un produs imperios necesar (efectiv fata mea nu parea sa aiba nevoie de el) si, mai mult decat atat (acum mi se pare amuzant cand imi amintesc)- mi se parea ca are un efect optic de micsorare a ochilor. Ce pot spune in apararea mea, au si cearcanele/ semnele de oboseala farmecul lor !  Intre timp, lucrurile s-au schimbat si am inceput sa apreciez proprietatile protectoare ale acestui produs, care, intre timp, si-a facut loc, iremediabil, in rutina mea de ingrijire a tenului. Apreciez fondurile de ten cu acoperire medie si finish mat, pudrat, care sa mentina, simultan, tenul hidratat, suplu si sanatos- pe scurt, exact varianta Toleriane La Roche-Posay adresata tenului gras si mixt. Vara bate la usa, iar rezistenta la umezeala pe care o promite nu poate reprezenta decat un mare plus, in lupta cu transpiratia si luciul inestetic ! Am un ten sensibil, cu nevoie specifice si vulnerabilitate crescuta in fata factorilor de mediu, ce necesita o ingrijire speciala, adaptata nevoilor sale. Genul de ten care apreciaza o textura non-comedogenica atent conceputa, a unui produs care sa se contopeasca efectiv cu pielea, conferind confort si un machiaj rezistent pe parcursul intregii zile, pentru un rezultat uniformizat, satinat si luminos. Sansa de a-l testa mi-ar face tenul mai fericit in acest sezon estival!

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi doresc acest fond de ten pentru că îmi place să încerc produse noi şi nu am mai încercat niciodată un produs de la această firmă.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi doresc acest fond de ten pentru ca nu reusesc sa gasesc unul care sa mi`se potriveasca..sa nu mai zic ca mereu o dau in bara si cu nuantele alese:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ca suna aiurea insa de ceva timp nu mai folosesc fond de ten. De ce pt ca am folosit un fond de ten si m-am ales cu o eczema pe obraji.
    Nu folosesc fondul de ten ca pe un moft sau alte chestii,pt mine este necesar,avand pistrui si cearcane un pic. Imi doresc foarte mult sa incerc acest nou fond de ten in speranta ca imi va fi potrivit tipului meu de ten si ca nu imi va rani tenul. Si mi-as dori foarte mult sa castig pt ca acum de cand a venit caldura ies mult mai des decat o faceam in sezonul rece. Imi place sa ma aranjez cand ies cu fetita si sotul la plimbare,si -mi place cand primesc complimente de la sot cum ca arat minunat si ca tenul meu radiaza,dar cel mai mult ador atunci cand fetita mea imi atinge fata si spune wow ,pt ca am tenul frumos si pt ca sunt aranjata si gata de plimbare. De aceea imi doresc sa castig si sa incerc fondul de ten pt a stii daca mi se potriveste si pt a fi cat mai ingrijita si naturala,imi place sa ma machiez natural normal :)
    Multumesc frumos pt aceasta sansa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Problemele mele cu tenul au inceput in urma cu trei ani, nu am avut niciodata probleme pana atunci, un cos sau doua din cand in cand. Apoi incet, incet au inceput sa-mi apara pe toata fata, am aflat dupa un anumit timp ca porii mei se blocheaza si de aici se formeaza si pustulele si trebuie sa caut produse noncomedonice care sa-mi nu-mi agraveze problema si in special produse care sa nu-mi irite tenul. Din fericire acum folosesc un tratament (LRP Effaclar Duo a facut minuni pentru tenul meu) prescris de medicul dermatolog si imi este foarte bine, sper sa ramana asa situatia, am nevoie insa de foarte multa hidratare si de aceea chiar daca am tenul mixt (normal-gras in zona T) imi plac foarte mult bb cream-urile/fondurile de ten hidratante, neaparat cu SPF, cu o acoperire medie care sa dea tenului un aspect natural :) Imi doresc sa incerc fondul de ten de la La Roche Posay Hydtrating Water-Cream Foundation pentru ca am impresia ca o sa ne intelegem foarte bine (fondul acesta de ten conform descrierii lui se portiveste de minune cerintelor mele de mai sus :D), cred ca este exact fondul de ten pe care-l caut si avand in vedere ca pana acum produsele de La Roche Posay nu m-au dezamagit sunt foarte curioasa sa incerc si produsele de machiaj :) Mult succes tuturor :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi doresc fodul de ten deoarece am pe fond de ten tot de la "La Roche-Posay" si as fi tare curioasa cum e si acesta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-as dori tare mult acest fonf de ten pentru ca vine cu o noutate- varianta spuma, varianta ce nu am mai incercat pana acuma.Am un ten mixt cu zone grase, si pentru ca vine vara as avea mare nevoie de un asemenea fond de ten atent conceput pt acest tipul meu de ten-cu o acoperire medie si un finish mat care nu prea reusesc multe fonduri de ten sa-mi ofere, pt ca dupa cateva ore sebumul isi face aparitia in zona T. Nu am incercat niciodata un asemenea produs, nu mi-am permis pana acuma, si as fi tare fericita sa-l primesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-as dori foarte mult sa incerc acest produs, in varianta spuma, matifianta.
    Am un ten destul de dificil, mixt si gasesc foarte greu in fond de ten de care sa fiu multumita. Cele matifiante, de obicei, imi usuca prea mult tenul si imi raman tot felul de cojite iestetice, iar cele hidratante imi lasa tenul prea uleios.
    Nu am incercat pana acum nici un fond de ten La Roche Posay, dar mi-as dori foarte mult sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am avut acnee de cand eram in generala si am incercat toate remediile posibile si imposibile avand un ten gras. Am folosit fond de ten prima data in clasa a VIII-a la balul de sfarsit si apoi l-am folosit zi de zi cand eram prin a XI-a si imi ascundeam mereu acneea astfel. Am gresit mult chinuindu-mi tenul cu machiaj de la o varsta atat de frageda
    Acum am 4 luni de tratament dermatologic si mi s-a spus sa folosesc fond de ten dermatocosmetic. Am mai folosit in trecut de la Vichy si a fost ok, dar nu am folosit niciodata fond de ten de la La Roche Posay. Pe langa asta deja ma gandesc ca frumosul meu ten incepe sa imbatraneasca, si zic frumos caci dupa atatia ani abia acum il vad frumos fiindca am trait urandu-mi tenul mereu.
    Dar la mine mai sunt si problemele cu banutii caci nu prea imi permit orice moft intotdeauna. :)
    Multumesc frumos pentru concurs. :)

    RăspundețiȘtergere