luni, 15 aprilie 2013

Hello,Spring! Long time no see..

Hello, sweethearts ! ♥Spring is here!

De data asta pare sa fie serioasa si sa renunte la farse,asa incat putem sa ne bucuram si noi de soare si caldura, de plimbari luungi in parc, si de parfumul copacilor infloriti!

Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine anotimpul asta ma energizeaza (asta dupa ce se tremina perioada asteniei ,bineinteles), imi da speranta si putere sa-mi duc fiecare vis spre implinire.

Daca cele cateva cuvinte de sus nu v-au convins, atunci poate pozele ce urmeaza au s-o faca.Ati vazut ceva mai frumos de atat?

Toate pozele au fost facute in gradina mea de acasa, unde primavara vine cu tot soiul de miresme si cu lori si e locul perfect pentru fluturi si albinute!
Si daca termenul  "primavara " e sinonim cu "nou inceput" zic sa schimbam putin si alimentatia si sa ajungem usor usor la meniul de primavara!


Cu cat avem mai mult verde in farfurie cu atat mai putini centimetri(/kg) de dat jos,si cu asta stiu sigur ca impuscam cel putin 2 iepuri.
Si in final, incercarea mea de inghetata light din fructe de padure congelare si iaurt degresat. Yum.yum!Voi ce planuri aveti primavara asta?


Un comentariu:

  1. Foarte frumos blogul tau, ma bucur ca te-am descoperit! Te astept si pe la mine, daca iti face placere. Te voi adauga in blogroll, daca vrei ne putem urmari reciproc, ce spui? Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere