vineri, 6 februarie 2015

Purple Hearts | Make-up

Hello, sweethearts ! ♥

Suntem cu inca o saptamana mai aproape de Valentine's Day, asa ca azi am o noua propunere de machiaj pentru voi, de data aceasta putin mai dramatic si cool toned.

Am redescoperit paleta cu 120 de culori pe care stiu ca majoritatea dintre voi o detineti, si chiar daca fardurile nu au o calitate excelenta ,am reusit, zic eu, sa realizez un machiaj frumos, nu foarte dificil , dar care va v-a pune in valoare trasaturile in acea seara speciala!

Am inceput prin a aplica in pliu o nuanta mata apropiata de culoarea pielii, pentru a difuza in ea cu usurinta restul nuantelor ce le vom folosi.

Dupa ce am aplicat fardul in pliu, am trecut la pleoapa, pe care am imbracat-o intr-o nuanta puternica de albastru prelungind culoarea in exterior, pentru a crea efect de cat eye si am lasat coltul intern liber.Nuanta de albastru a fost blenduita foarte bine,iar ca nuanta de tranzitie intre albastru si culoarea din pliu am folosit un mov aprins, care a legat machiajul foarte frumos!

In coltul intern am adaugat un auriu deschis, pentru luminozitate si la fel si pe arcada, iar pe pleoapa inferioara,albastru in treimea externa, mov la mujlocul pleoapei si auriu in treimea interna.

Pentru dimensiune am adaugat in centrul pleoapei un albastru turquoise, care a transformat cu totul lookul. Am ales sa nu port gene false chiar daca s-ar potrivi foarte bine, asa ca am rimelat in cateva straturi genele ,am conturat sprancenele si ochii sunt gata!

Ca baza, am ales fondul de ten Rimmel Lasting Finish 25h si am fixat cu pudra Oriflame din gama The ONE.


Pentru obraz, am folosit kitul Sleek, atat bronzerul cat si iluminatorul.


(Poza realizata cu telefonul)

Sper ca va e pe plac acest machiaj si sper sa-l incercati pentru seara voastra speciala!


Chiar asa, ce planuri aveti pentru V-Day? 


Kisses,

C.2 comentarii: