vineri, 10 octombrie 2014

Fall Makeup | Sunset Eyes

Hello, sweethearts ! ♥




Sunt obsedata de Youtube. Privesc zilnic clipuletele expertelor in make-up de peste ocean si trebuie sa recunosc ca de multe ori imi doresc sa fiu in pielea lor, sa experimentez cu fel de fel de produse high end , sa am acces la sute de produse ca probabil ca nu vor ajunge niciodata la noi in tara.

Azi am fost inspirata de una dintre preferatele mele, Teni Panosian  si machiajul ei inspirat de toamna.



Acest machiaj necesita 3 nuante si desi nu am avut exact produsele folosite de ea, am gasit in trusa mea Sephora BlockBuster exact ce aveam nevoie in materie de culori, din pacate nu ca si pigmentatie.
Dar rezultatul este multumitor, dovada in urmatoarele fotografii.

Sunt sigura ca in videoclipul din care m-am inspirat, veti gasi toate explicatiile necesare realizarii acestui look, insa pentru linistea mea, voi puncta pasii pe care i-am urmat la randul meu.

  1. Folositi un primer pe pleoape.
  2. Prima culoare pe care o folosim, este si culoarea de tranzitie, acest portocaliu vibrant. Aceasta culoare va fi plasata in pliul pleoapei .
  3. Urmatoarea culoare, burgundy , o vom plasa in coltul extern al ochiului, pana la jumatatea pleoapei si dispersata usor in pliu, imbinandu-se cu nuanta anterior folosita.
  4. Ultima nuanta, maroul inchis, va fi plasat in coltul intern al ochiului si imbinat prin blending cu o pensula mai mica si mai precisa atat in portocaliu, cat si in burgundy.
  5. Pleoapa inferioara va fi definita cu un mix intre burgundy si maro, pentru ca mai apoi sa fie blenduit cu ajutorul nuantei de portocaliu.
  6. Pentru a ilumina arcada si coltul intern al ochiului, am folosit o nuanta de sampanie usor sidefata.
  7. Ca sa completam machiajul ochilor, adaugati un eyeliner negru pe linia apei, putina mascara si obtional, gene false.











Sper ca va place interpretarea mea pentru acest machiaj, este foarte potrivit pentru ochii verzi si mai ales pentru anotimpul in care ne aflam!


L-ati purta?




Astept parerile voastre in casuta pentru comentarii!



Kisses ♥





2 comentarii: