luni, 18 noiembrie 2013

It's shopping time! ♥

Hello, sweethearts ! ♥

Am facut promisiuni peste promisiuni ca voi fi constanta cu postarile pe blog, insa de fiecare data intervin situatii care nu suporta amanare si ma indeparteaza de voi.

Fara sa ma mai scuz, am sa trec la postarea de azi!

Am decis sa va prezint pentru inceput ultimele mele cumparaturi in materie de beauty si fashion.


Se schimba usor, usor vremea  si odata cu ea simt nevoia de straturi in plus, cat mai pufoase si calduroase . Asadar, am scris frumos un wishlist pentru sfarsit de noiembrie si am inceput sa bifez unul cate unul articolele dorite.

Cap de lista, a stat neclintita perechea perfecta de cizme maro, pana sub genunchi,care sa se potriveasca perfect atat tinutelor de zi cu zi cat si celor mai classy.

Inca nu am gasit ceea ce-mi doream (si inca nu renunt), insa am achizitionat o pereche pe care o iubesc extrem de mult si care isi va pastra locul pentru mult timp in garderoba mea.


Cizmulitele sunt maro inchis din piele intoarsa,o piele calitativa, deosebita, cu un toc mediu,comod . Din pacate poza nu le face cinste ,insa sunt cu adevarat superbe.

Un alt "Must" pentru mine in aceasta iarna sunt puloverele si cardiganele pufoase sau supradimensionate(sau amandoua),asa ca am bifat o pufosenie albastra si-am asezat-o cu grija la loc de cinste ,in asteptarea celor ce vor mai veni.

Am cautat cu disperare o pereche de blugi albastri,conici, care sa aiba buzunare clasice, mari si frumoase ca acestea o vesnicie. I-am gasit in sfarsit. Planuiesc sa-i cumpar si in alte culori.:D


Nu port de regula esarfe. Insa puteam spune nu unei esarfe animal print? NU? ...banuiam eu.

Aveam mare nevoie de o geanta maro in dulapul meu ,asa ca am primit una cadou. She's amazing!



Pentru ca am ramas de curand fara portofel, am pus mana si pe urmatorul articol.


Curelusa elastica cu accente din piele si metal auriu este cumaparata cu aproximativ o luna in urma din New Look, dar este posibil sa mai fie inca in magazine.


Si ultimul articol din categoria fashion este acest colier auriu Stradivarius pe care planuiesc sa-l port peste camasute sau pulovere. Inca se afla in magazine.


La capitolul beauty ,am fost rasfatata cu 3 perechi minunate de gene false Cupio.ro(+adeziv) pe care deja le-am purtat si despre care va voi povesti mai multe intr-un articol viitor.

In plus mi-am achizitionat un buretel pentru fond de ten Ebelin (foarte iubit si folosit dupa cum se poate observa), fondul de ten Match Perfection de la Rimmel, o crema de galbenele(cumparata din pura curiozitate) si parfumul Lady Million- Paco Rabanne.


Despre cele enumerate mai sus voi scrie mai detaliat in articolele viitoare .

Cam acestea au fost cumparaturile mele pentru inceput de noiembrie si promit sa va tin la curent cu articolele ce vor fi adaugate pe parcurs in garderoba mea.




Voi ce aveti pe lista de cumparaturi in acest sezon?



Astept cu placere raspunsurile voastre si ne vedem curand cu o alta postare interesanta!





6 comentarii:

  1. Geanta si colierul s-ar afla si printre alegerile mele. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. ador modelu si culoarea gentutei tale , sa o porti cu mare drag si sa te mandresti cu ea .. pop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult. Si mie imi place si cu siguranta voi profita de ea! te pup

      Ștergere
  3. Foarte frumoase cizmulitele, de unde le-ai cumparat? :D Sa le porti si folosesti pe toate cu multa placere :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cizmulitele sunt dintr-un magazin local. Merci mult:*

    RăspundețiȘtergere