marți, 26 iunie 2012

Review-Ivatherm-Aquafil Light

Fetelor,
Am promis sa revin cu impresii despre fiecare produs in parte, pe care eu sau mama il vom folosi!

Daca data trecuta v-am prezentat impresiile mele despre Joviale, de data aceasta este randul mamei,care si-a facut sarguincios temele,si vrea sa va spuna la randul ei ce a insemnat experienta Ivatherm, si mai cu seama ,cum s-a inteles cu crema Aquafil Light!


Mama spune:

"Buna ,tuturor!

Probabil toate stiti ca am fost aleasa de fiica mea ,ca fiind cea mai importanta femeie din viata ei(si ea din a mea), pentru a testa impreuna cu ea si alte aproape 200 de norocoase ,minunatele produse Ivatherm!

Pentru inceput,mi-as dori sa salut ideea Trender, care face posibila publicitatea reala a unor produse de foarte buna calitate precum si dedicarea Ivatherm pentru a ne face pe toate mai frumoase ,mai tinere,mai sanatoase!



Am sa  va spun pentru inceput ,parerea mea obiectiva despre crema Aquafil Light!

Crema se adreseaza tenului normal sau mixt(asa ca al meu) si bineinteles ,pielii sensibile!

  • Un aspect foarte placut al acestei creme, pe care musai sa-l observi indata ce o deschizi, este mirosul foarte placut,proaspat si revigorant pe care il are; totusi acesta fiind subtil.
  • M-a incantat textura acestei creme, care se comporta ca un gel,foarte usor absorbabil si deloc lipicios, perfecta pentru zilele toride cu care ne confruntam.
  • O alta parte pozitiva, faptul ca hidrateaza foarte bine ,iar efectul de piele sanatoasa se mentine intreaga zi!
  • Fiica mea, care poarta fond de ten, spune ca se comporta excelent ca si baza pentru machiaj, asadar ,voi cele tinere trebuie sa-i dati un mare plus!
  • Cantitatea de crema (50ml),este mai mult decat suficienta ,mai ales in conditiile in care este suficienta o mica atingere penru a acoperi intreaga fata!


Un mic sfat pentru pastrarea acestei creme in zilele de vara, este depozitarea ei in frigider, in caz contrar capatand o consistenta apoasa!

Ca si puncte negative,n-as avea nimic de spus deocamdata,asteptam sa-i vedem efectele si pe perioada iernii,sa vedem de-i putem pune "bete'n roate".


Abia atept sa va spun cate ceva si despre crema de ochi UNA,  dar pana atunci,nu uitati sa cititi blogul fetitei  si sa fiti alaturi de noi in aceasta experienta minunata! "



Deci fetelor, mama-i foarte multumita! :)) Imi place cum ma sustine :)).

Astept si parerile voastre despre aceasta crema si va invit sa vizitati Siteul Ivatherm, pentru produse extraordinare!




Va pup!:* Cristina

2 comentarii: