luni, 12 decembrie 2011

Everyday face care

Pentru ca eram nerabdatoare sa postez pe noul meu blog, m-am gandit sa scriu cate ceva despre ceea ce cred eu ca inseamna ritual zilnic pt un ten ingrijit. Trebuie sa marturisesc insa, ca sunt printre cele ce nu au un ten perfect, nici nu poate fii vorba, insa incerc pe cat posibil sa -l aduc pe drumul cel bun .

Dimineata si seara:


Demachierea - etapa de curatare a tenului, cea in care eliberam pielea de poluarea si murdaria care cu siguranta nu ne-au ocolit pielea in timpul zilei, dar si de machiajul purtat in acea zi. De altfel, orice zi in care adormim cu machiaj echivaleaza cu 7 zile in plus adunate la varsta tenului nostru!


Tonifierea - este o etepa foarte importanta la care marea majoriate renunta, in mod gresit considerandu-l tot curatare. Totusi, nu suntem departe de adevar,tonicul prin natura lui lichida curata in profunzime, insa tot el ajuta la pastrarea elasticitatii si fermitatii pielii si pregateste tenul pentru etapa urmatoare, cea a hidratarii.


Hidratarea -este etapa in care trebuie cu adevarat sa-ti cunosti tipul de ten , o hidratare gresita ducand la varii probleme ale pielii. Asa ca ,in functie de necesitatile pielii voastre incercati sa faceti alegearea potrivita!

Etapa saptamanala:
Include diverse masti hidratante, purifiante sau exfoliante ce pot fi (si chiar este recomandat a fi) folosite saptamanal.Rolul lor este fie acela de a curata in profunzime , fie de a calma, revigora si hidrata pielea , fie acela de a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii lasand-o neteda si supla.







Ce folosesc eu:

Favoritele mele in aceasta perioada, sunt cateva produse de la Garnier, dupa cum urmeaza:

Ca si demachiant ,folosesc laptele demachiant integral Garnier, produs de care sunt foarte multumita , acesta reusind sa curete in profunzime pielea, lasand-o fina si supla. In plus eficienta lui este dovedita de acea micuta cantitate care reuseste sa-mi indeparteze intreg machiajul. Un alt avantaj al acestui produs este faptul ca poate fi folosit cu succes si pe zona ochilor, actionand bland, delicat. So go on and buy it!




Lotiunea tonica vitaminizanta indeparteaza celulele moarte care incarca tenul ,lasand astfel pielea sa respire.Miroase grozav si in acelasi timp isi face bine treaba.

Si in sfarsit crema hidratanta de zi, cu o textura usoara ce se absoarbe in piele extrem de rapid, dand un aspect matifiat pielii.Crema are 50 ml, insa credeti-ma ,textura o face a fi suficienta pentru nenumarate aplicari.
Produsele au un pret bun in raport cu eficienta si calitatea!
am uitat sa mentionez ca aceasta gama se adreseaza tenului normal/mixt, dar pot sa-l recomand cu incredere si tenului mixt/gras, eu avand acest tip de ten.




Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu