joi, 16 mai 2013

Schimbari de garderoba si reduceri de sezon!







Hello, sweethearts ! ♥



Primavara e pe sfarsite si ne bucuram din plin de temperaturile inca suportabile si verdele naturii.
Trebuie sa recunosc ca oricat de mult mi-ar placea primavara, astept vara cu mare nerabdare!
Stiti si voi: cald, mare, fructe parfumate si colorate de sezon, limonade reci si haine colorate si subtiri care-ti desfata privirea.

Pentru ca suntem fete, primul lucru la care ne gandim cand vremea isi leapada cojoacele, este schimbarea garderobei. De la monoton, greu si gri, trecem la pastelurile incantatoare si neonuri tipatoare, la materiale vaporoase, la croiuri delicate si feminine, menite sa ne puna in evidenta pielea  bronzata cu irizatii aurii, stralucitoare!

Si ce piese vestimentare mai potrivite sezonul acesta, decat rochitele inflorate si fustite in fel si fel de printuri.
Jeansii scurti sunt deasemenea intre favoritele sezonului, pentru ca ii poti asorta cu usurinta cu topuri diverse:
  • -de matase , impreuna cu o pereche de pantofi cu toc- pentru un look elegant; 
  •  -bumbac, impreuna cu o  pereche de sandale joase -pentru un look casual. 


Am omis un aspect important: bugetul!
Da,bugetul nu este intotdeauna nelimitat, de aceea lupta pentru gasirea celor mai bune articole de imbracaminte la cele mai bune preturi de pe piata e pe cale sa inceapa.

In ajutorul nostru vin nu numai magazinele fizice, cat mai ales magazinele on-line ce ne bombardeaza cu oferte atractive si reduceri de sezon.

Veti gasi  cu siguranta reduceri la fuste, la rochite, camasute si cu siguranta la pantofi dintre cele mai variate modele, culori si materiale.

Eu va recomand cel mai complet site de reduceri http://www.cumpararedus.ro/  unde veti putea alege dintre articole de cea mai buna calitate la preturi rezonabile.

Gasiti aici, pe acelasi site, electrocasnice, produse IT, imbracaminte pentru adulti cat si pentru copii, si ce mi se pare mie foarte interesant si util, sectiunea "Casa&gradina" , unde ne-asteapta sa le luam acasa cele mai vesele pernute decorative si cele mai frumoase lenjerii pentru dormitoare!


Sper ca v-a placut  acest articol si va invit sa-mi spuneti ce schimbari vreti sa faceti in garderoba si casa voastra in aceasta vara, ce culori preferate aveti pentru sezonul estival si daca va face placere, ce articole va plac de pe  CumparaRedus.ro.


                             Va urez bafta la cumparaturi si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!








4 comentarii: