duminică, 19 februarie 2012

Au sosit bunatatileee! ♥

Salutari!
Ieri ...a fost o zi foarte draguta!
A ajuns curieruuuul cu trusa SEPHORA castigata pe FB-ul Beauty Secrets in sfarsit. Dupa cateva zile in care am batut-o la cap pe Andra pentru ca nu mai sosea coletul, foarte nerabdatoare fiind(Scuze Andra :D), in ssfarsit am pus labuta pe ea!


Trebuie sa recunosc ca..desi stiam ca este o trusa superba..calitatea ei mi-a depasit asteptarile! are farduri superbe, glossuri foarte colorate ,gel eyelineuri  cremoase si pigmentate  si blushuri pe masura!
Pentru ca imi place mult prea tare, o sa-i fac un  review separat, ca sa-i pot scoate in evidenta toooate calitatile!:))
Trebuie musai sa-i multumesc Andrei pentru rabdare:)) si pentru premiul minunat si sper ca blogul ei la inceput de drum sa aiba parte de ascensiunea pe care o merita!
Puteti sa o vizitati chiar AICI!

Ca sa continuam lista peripetiilor mele...n-am apucat sa ma linistesc dupa prima surpriza, ca am fost  sunata de un alt curier  si am fost anuntata ca urmeaza sa primesc un colet! Bucurie mare,nu-mi mai incapeam in piele stiind ca o sa-mi primesc si premiul castigat  pe blogul Darkflayer..Da! este vorba despre produsele ON LiNE (produse pe care le voi prezenta imediat ce imi formez o parere despre ele-evident este ca au un miros grozav)




Multumesc,Issa! Ai fost o dulce cu premiile astea! Tin sa multumesc deasemenea si sponsorului ON LiNE ,care a fost foarte serios si a trimis premiul negresit!
 
Nu cunosteam senzatia de a primi atatea cadouri frumoase de la persoane pe care nu le cunosti decat prin intermediul postarilor lor si probabil tocmai din acest motiv am fost coplesita!
  Le multumesc inca o data fetelor si sper ca in curand sa va dau si eu ocazia de a participa la un giveaway chiar aici pe blog !
 




                                                                        Pupici! :*

4 comentarii: